Catatan pertama penulis baru

Assalamualaikum dan salam ukhwah,

Terlebih dahulu, cikgu ingin memohon maaf kepada semua pembaca yang mungkin tertanya-tanya kemana hilangnya penulis laman blog SMIAS. Untuk makluman, sebelum ini blog SMIAS diuruskan oleh Cikgu Nurul Ashikin, masih ingat Cikgu Nurul? Cikgu yang kecil molek tapi bila mengajar sampai ke kelas sebelah kita boleh dengar. 🙂

Mulai Oktober 2014, laman blog ini telah mula bertukar tangan, sekarang ini Miss Zurin telah dipertanggungjawabkan untuk mengambil alih tugas Cikgu Nurul yang telah memulakan kerjaya barunya di Kolej Matrikulasi Melaka sebagai seorang pensyarah. Tahniah Cikgu Nurul!

Mungkin ramai diantara pembaca yang tidak mengenali siapa itu Miss Zurin, sebenarnya saya adalah guru baru yang mengajar subjek Bahasa Inggeris di SMIAS. Sebelum ini saya bekerja di bahagian pengurusan dan latihan disebuah syarikat swasta di Muar. Mempunyai pengalaman mengajar di sebuah sekolah swasta di Muar dan Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas juga di Muar.

Rasanya cukup setakat ini catatan pertama cikgu. Insyaallah, cikgu akan cuba mengemaskini segala aktiviti yang berlaku di SMIAS.

welcome back

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.